Tjänster

Med kunskap inom totalentreprenader

Rivning

Vår långa bakgrund inom rivning tillsammans med utbildad personal och en välutrustad maskinpark gör oss till experter inom rivning. Några av våra arbetsområden inkluderar rivning av industrier, bostäder, offentliga lokaler samt demolering av lättare konstruktioner. Allt avfall i samband med rivning sorteras för att minska miljöpåverkan.

Selektiv rivning

När vi utför selektiva rivningar förbereder vi stommen när kunden vill bygga om eller nytt. Vi använder allt från rivningsrobotar till handsågar, beroende hur omfattande arbetet är. Vi är måna om att upprätthålla en god arbetsmiljö och använder både evakueringsfläktar och luftrenare.

Stomrivning

När den selektiva rivningen är gjord börjar stomrivningen. Det finns flera olika metoder som man kan använda sig av och tekniken utvecklas hela tiden. Vi använder specialutrustade robotar- och rivningsmaskiner för att utföra arbetet. Vi strävar alltid efter en god arbetsmiljö och källsorterar allt material så ofta det är möjligt.

Anläggning

Vi arbetar med anläggningsarbeten i olika storlekskategorier, antingen efter färdiga handlingar eller så tar vi fram dessa tillsammans med våra kunder. Allt vårt arbete inom anläggning sker med tanke på miljön och att påverkan ska vara så liten som möjligt.

Plattsättning

Vi har lång erfarenhet av plattsättning och ser varje uppdrag som unikt. Innan vi börjar arbeta går vi noga igenom processen med våra kunder i fråga om design, form och material. Kontakta oss för mer information och offert.

Transporter

Vi har under flera år på vägarna runt om i Sverige skaffat oss stor erfarenhet av transporter. Våra chaufförer är väl rustade för alla typer av uppdrag och arbetar alltid för att lösa våra kunders behov på ett snabbt, enkelt och tryggt sätt.

Betonghåltagning

Vi utför betonghåltagning i valv, väggar och tak och det är även den sista pusselbiten för att göra vår rivningsavdelning komplett.  Vår policy är att det ska vara rent och snyggt efter varje utfört projekt.

Väggsågar

Vi satsar på ny teknologi för att göra vårt arbete både effektivare och säkrare. Genom att investera i högfrekventa maskiner halverar vi tyngden på våra väggsågar och får ut mer av varje projekt.

Helautomatisk borrning

Det är viktigt för oss att alltid utföra ett tidseffektivt arbete. Med hjälp av våra helautomatiska borrar sparar vi både tid och pengar för våra kunder. Vi har höga krav på vår utrustning och ser alltid till att vi är uppdaterade med de senaste maskinerna och tillbehören.

Golvsågar

Våra golvsågar är utrustade för att klara alla typer av uppdrag. Vi håller oss ständigt uppdaterade med ny utrustning för att vårt arbete ska fortsätta hålla hög standard.

Fjärrstyrd rivningsrobot

Genom att erbjuda det allra senaste inom demoleringsmaskiner är vi effektiva, smidiga och får ut mycket mer av vårt arbete. Vi uppskattar låg vikt, hög effektivitet och funktionell design och fortsätter att investera i nya maskiner.